RAPORTOINTIKANSIO.fi

Mikä on Raportointikansio?

Lyhyesti

Raportointikansio on kaukolämmön käyttötiedon vastaanottoon ja käsittelyyn suunniteltu palvelu.

Raportointikansion avulla palveluun kuuluvat energiayhtiöt voivat tarjota asiakkailleen helpon ja monipuolisen raportointityökalun eri käyttöpaikkojen kaukolämmön kulutuksesta.

Raportointikansio on pilvipalvelu ja se on helposti tavoitettavissa milloin ja mistä tahansa. Raportointikansio integroituu saumattomasti energiayhtiöiden omiin sisäisiin tietojärjestelmiin. Käyttötietoja voi tarkastella helposti palvelun kautta selaimella. Asiakkaat voivat myös tilata automatisoituja raportteja toimitettavaksi sähköpostitse.

Raportointikansio.fi on suosittujen Tarkastuskansio.fi- ja Palvelukansio.fi-palveluiden sisarpalvelu. Raportointikansio jakaa tietoja saman tuoteperheen palvelujen kanssa muodostaen selkeän ja yhtenäisen palvelukokemuksen.

Ajankohtaista

20.10.2022
Raportointikansio-palvelu päivittyi versioon 1.3.0. Päivityksen myötä palvelun kautta löytyy nyt myös kulutusennusteet tuleville vuosille, laskut käyttöpaikoittain ja CO2-päästölaskelmat menneiltä vuosilta.

15.12.2020
Raportointikansio-palvelun ensimmäinen versio toiminnassa Vantaan Energialla. Raportointikansion avulla kaukolämmön asiakkaat, kiinteistön omistajat ja isännöitsijät saavat selkeää ja ajantasaista tietoa kaukolämmön käytöstä käyttöpaikoittain. Palvelu tuottaa myös automatisoidut raportit valituille käyttöpaikoille. Käyttötietoja voi tarkastaa tuntikohtaisesti, kuukausittain tai vuositasolla vertaillen.

Yhteydenotto

Raportointikansio.fi-palvelusta vastaa Nomasi Oy, vuodesta 2007 toiminut vantaalainen LVI-alan sähköisiin toteutuksiin erikoistunut yritys.

Palvelua voi vapaasti kokeilla testisivustomme demo.raportointikansio.fi kautta. Ota yhteyttä ja pyydä testitunnukset eri käyttäjärooleja varten.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Ville Könönen / Nomasi Oy
ville@nomasi.com
+358 50 303 2315

Tai täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä!

Turvallisuuskysymys: *
Kuinka paljon on 1 + 2?
Luotettava Kumppani yritys

Kuulumme Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena että olemme hoitaneet kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet.

Käytämme Lets Encrypt -palvelun sertifikaatteja

Kaikki palvelun selaimen yli kulkeva liikenne on salattu Let's Encrypt SSL v3 -tason sertifikaatilla.

Palvelusta vastaa Nomasi Oy

Palvelusta vastaa Nomasi Oy - vuodesta 2007 toiminut vantaalainen LVI-alan sähköisiin toteutuksiin erikoistunut yritys.

Palvelintilan toimittaa Zoner Oy

Raportointikansio.fi-palvelimet sijaitsevat Suomessa Zoner Oy:n laitetiloissa.